Koninklijk St.-Ceciliakoor Sente

Jaarlijkse kippenbillenkaarting

Jaarlijks organiseert het Koninklijk Sint-Ceciliakoor op het einde van het jaar zijn kippenbillenkaarting. Dit jaar gaat het door op zaterdag 7 december vanaf 14u30 in het buurthuis ’t Senter. De inleg bedraagt 1,50 euro en kaarten zijn te verkrijgen bij de leden van het koor, door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te telefoneren naar 0499 59 59 44. Als bestuur zijn we ervan overtuigd dat Sente het koor nog steeds een warm hart toedraagt. We hopen dan ook dit jaar opnieuw te kunnen rekenen op een talrijke opkomst. Alvast bedankt !

Zangers gezocht

Om de continuïteit van het koor te verzekeren zijn we voortdurend op zoek naar ‘nieuw bloed’. Geïnteresseerd in een ontspannend en muzikaal tijdverdrijf, ook al ken je geen notenleer, of ken je iemand die we als bestuur best eens een bezoekje brengen, laat het weten aan onze voorzitter Marc Devolder (056/72 84 13). Een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan ook.

Eigenlijk zingen we allemaal wel eens graag, maar we doen het veel te weinig. Samen zingen geeft je een gelukkig gevoel, het is ontspannend en het vergroot de samenhorigheid.